Khas Buat Calon Exam Penolong Pegawai Penguat Kuasa KP29 Yang Nak Lulus Exam Online.

Exam KP29 Dah Dekat Tapi Masih Rasa Tak Cukup Bersedia?

Dah Banyak Jawab Soalan Tapi Masih Lagi Stuck Dalam Menjawab?

Jom Kami Bongkarkan Rahsia Yang Wajib Anda Tahu Untuk Lulus Dengan Mudah Exam KP29 Sehingga 10 Langkah Ke Hadapan Meninggalkan Calon² Lain.

3 Masalah Utama Calon Dalam Menghadapi Exam KP29

Masih Tak Tahu Format Terkini Soalan Exam. Dah Google Tapi Jumpa Artikel Blog Lama 2-3 Tahun Lepas.

Studi Kesemua Topik Sebab Tak Tahu Topik Apa Yang Sebenarnya Masuk Exam.

Berfikir Soalan Exam Nanti Hanya Semudah Soalan Budak Sekolah Menengah.

Akibatnya..

Dah Banyak Maklum Balas Positif Daripada Calon Exam Sebelum Ini.

Sebelum baca Rujukan KP29:

  1. Cik Normala tak tahu topik apa yang bakal keluar exam.
  2. Tak tahu bagaimana nak selesaikan soalan exam sebab tak biasa dengan format exam.

Selepas baca Rujukan KP29:

  1. Cik Normala dapat jawab soalan exam kerana banyak topik yang dikongsikan dalam Rujukan KP29 seakan-akan sama dengan soalan exam.
  2. Rasa seronok ketika menjawab exam sebab tahu bagaimana nak selesaikan soalan lagipun dalam Rujukan KP29 ada diajar step-by-step cara menyelesaikan soalan.

Sebelum baca Rujukan KP29:

  1. Cik Hidayah rasa blur sebab tak tahu nak study topik apa.
  2. Tak tahu bagaimana format soalan dan hampir nak putus asa. Nekad exam nanti asal jawab jer.

Selepas baca Rujukan KP29:

  1. Cik Hidayah rasa tenang dan teruja “WOW” dengan isi kandungan rujukan KP29 kerana banyak membantu dia melakukan persiapan.

Banyak Lagi Testimoni Kami Nak Tunjuk. Tapi Cukup Sampai Sini Dulu.

Penat Jari Anda Nak Scroll Nanti.

Kami Janji – Rujukan Exam KP29 Ni DIJAMIN Akan Bantu Anda LULUS Exam Kali Ini.

Salam Perkenalan Dari Kami

Tahniah saya ucapkan kepada anda kerana dipanggil exam KP29 pada kali ini.

Saya Khairul dari Tim Infokerjaya (SSM: LLP0003706-LGN) dah bantu calon exam kerajaan hampir 12 tahun. Kami nak bantu anda semaksimum mungkin. Ini adalah rujukan untuk persediaan peperiksaan anda sesi tapisan Februari 2022 ini.

Untuk rekod, lebih 81,760 calon mendapat manfaat daripada perkongsian Tim Infokerjaya sejak tahun 2008/09 ini. Ramai dah berjaya jawatan kerja kerajaan yang diidamkan melalui perkongsian Tim Infokerjaya. Tahun ini tahun anda pula!

Kami Boleh Bantu Anda Untuk Lulus Exam KP29 Nanti!

Memperkenalkan..

Ebook Ini Adalah Sebuah Rujukan Yang Membantu Anda..

Menjimatkan Masa Anda!

Kami bantu anda dengan penyediaan nota-nota penting untuk persediaan pantas anda terutamanya nota berkaitan Matematik! Anda bakal jimat 72 jam!

Tahu Bagaimana Soalan Ditanya!

Kami bantu anda untuk buang gugup + ‘blur’ peperiksaan online nanti. Contoh-contoh soalan dibina untuk memberikan gambaran jelas kepada anda bagaimana soalan ditanya.

Huraian Format Terkini

Jika anda menggunakan rujukan 2013 – 2017, anda akan mengalami kerugian besar. Format exam telah diubah! Kami bantu anda faham format terkini.

Contoh Soalan

Contoh soalan untuk semua seksyen bagi memudahkan anda faham skop penilaian. Kami pilih soalan yang skopnya pernah ditanya dalam sesi peperiksaan yang lalu. Jadi anda lebih faham dan tahu apa sebenarnya yang ditanya!

Jawapan & Huraian

Setiap soalan disertakan dengan jawapan dan huraian jawapan. Jadi anda lebih faham bagaimana jawapan diberikan dan dapat belajar dengan lebih jelas setiap soalan yang ditanya!

Pakej Rujukan Ini Khusus Untuk Peperiksaan Penolong Pegawai Penguat Kuasa KP29 Sesi 10 Februari 2022

Ianya bukan soalan bocor atau soalan ramalan. Ianya lebih daripada itu. Soalan bocor ke ramalan tu bukan tahap orang yang nak bekerja di sektor awam. Lebih-lebih lagi untuk jawatan Penolong Pegawai Penguat Kuasa KP29 ini.

Tinggalkan mereka yang masih ada mentaliti ini. Kita nak masuk zaman pekerjaan. Kalau minda tu masih ada di kepala anda, ertinya anda masih belum cukup layak untuk masuk ke zaman kerjaya kerajaan tahun 2022 ini.

Apa yang anda perlukan adalah nota dan contoh yang betul untuk melakukan persediaan. Kita nak bersaing dengan ribuan calon yang lain.

Biar mereka semua tu cari soalan ramalan/bocor (ada ke?) Tapi anda fokus kepada persediaan untuk jawat jawatan Penolong Pegawai Penguat Kuasa KP29 ini.

Tim Infokerjaya susun nota dan rujukan yang akan bantu anda tahun ini. Rujukan ini telah berjaya bantu calon-calon sejak tahun 2009 hingga sesi exam paling latest pada Disember lalu.

Soalan Kerap Ditanya

TIDAK! Soalan SPA adalah sulit dan ianya tertakluk kepada Akta Rahsia Rasmi. Soalan yang diberikan adalah umum untuk memberikan gambaran jelas bagaimana soalan ditanya dalam sesi peperiksaan ini.

Sekali lagi, ianya BUKAN SOALAN RAMALAN. Soalan yang diberikan hanya sebagai contoh untuk memudahkan persediaan anda. Anda akan faham bagaimana soalan ditanya dan dinilai.

Kita tak janjikan anda lulus. Apa yang kami sediakan adalah rujukan termasuk nota, contoh soalan dan penerangan jawatan untuk memudahkan persediaan anda. Jika anda rujuk 'snapshot gambar' di atas, RAMAI yang telah lulus dengan rujukan ini. Mungkin giliran anda tahun ini?

Nota peperiksaan disemak dan dikemaskinikan setiap kali peperiksaan diumumkan. Kita nak ada dapatkan maklumat yang tepat terutama berkaitan isu-isu berkaitan terkini. Contohnya senarai menteri kabinet yang dah ada bezanya untuk tahun 2022 berbanding 2017.

Jangan risau. Jika anda hadir peperiksaan dan dapati ebook ini langsung tidak membantu, anda boleh buat permohonan pengembalian wang dalam tempoh 24 jam selepas peperiksaan. Pastikan anda dah baca dan buat semua latihan dalam rujukan ini. Kami yakin ianya bakal membantu anda 🙂

Ianya BUKAN buku tetapi eBook jadi tidak melibatkan POS. Anda akan diberikan akses ke laman download untuk muatturun semua komponen selepas bayaran disahkan. Proses semakan dan pengesahan mengikut giliran (maksimum 24 jam selepas bukti bayaran diterima). Ianya dalam format PDF dan memerlukan perisian Acrobat Reader untuk bacaan.

Copyright © 2022 Cikgu Kerjaya
Disclaimer Privacy Policy Terms & Conditions